La policia registra dues seus de Opel per la manipulació de les emissions de vehicles diésel

Aquest dilluns la policia ha registrat les seus de Opel en dues ciutats d’alemanyes, després de les sospites de manipulació dels valors d’emissions contaminants en vehicles diésel Euro 6.

Les seus Opel de les ciutats de Kaiserslautern i Rüsselheim han estat rastrejades, en concret els models Insígnia, Cascada i Zafira, estaven sota el puta de mira per manipular els valors d’emissions contaminants.

Per aquesta raó el Ministeri alemany de Transport ha comunicat que es realitzaran trucades obligatòries a tallers d’al voltant de 100.000 vehicles d’aquests models. 

La KBA va descobrir que models Opel trucaven els mesuradors de gasos contaminants

La policia i l’Oficina de Recerca Criminal (LKA) de l’estat federat de Hesse, han estat els encarregats de fer els registres després de l’ordre de la Fiscalia de Frankfurt en resposta a una denúncia posada per l’Oficina Federal de Vehicles a Motor (KBA).

La KBA va descobrir al gener un cinquè dispositiu i a l’abril va lliurar a la fiscalia les seves troballes perquè iniciés una recerca.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]