La pràctica Wellness millora el benestar físic i mental 

Cada vegada és més freqüent que les persones es preocupen per estar i lluir saludables; l’exercici físic, les dietes balancejades i la meditació són temes que s’han internat en la nostra societat, guanyant presència en les prèdiques amb amics i en els anuncis publicitaris.

Wellness és la tendència que busca equilibrar diversos aspectes de la persona per a aconseguir un benestar ple

Aquest moviment creat per Halbert L. Dunn en els anys 50 que proposa la possibilitat d’aconseguir un benestar ple per mitjà de l’equilibri entre la ment, el cos i les emocions.

La pràctica del Wellnes permet arribar a la felicitat física combinant activitats aeròbiques, exercicis, meditació, massatges, connexió amb la naturalesa i consultes psicològiques.

El benestar d’una persona no es limita a la seva salut física, l’estat psíquic i espiritual també influeix

El mètode Wellness potencia la producció de les idees creatives i millora l’enfocament en la resolució de problemes, gràcies a això els nivells de relaxació, conformitat i benestar són molt elevats. També permet aconseguir diversos nivells de felicitat, s’ha comprovat que practicant Wellness és possible millorar l’estat d’ànim.

Aquesta tendència és promocionada actualment tant en els gimnasos com en els spa, i prometent acabar amb l’estrès al qual diàriament ens sotmetem.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]