La Setmana Santa és la primera prova de foc de l’any per al sector del turisme

Les vacances de Setmana Santa estan molt a la vora, i la Comunitat Valenciana si per alguna cosa destaca és pel turisme. Totes les previsions auguren un important creixement, pel bon temps que s’espera per a aquests dies, ha provocat que els hotels de la regió facin una mitjana de un 85% d’ocupació.

Això comporta un augment de l’ocupació, amb contractes temporals

La Comunitat Valenciana té activat el mode Setmana Santa des de divendres passat, encara que els dies més forts sens dubte començaran a partir de Dijous Sant. Des d’avui al dimecres la xifra d’ocupació serà més baixa, però a partir del dijous superarà el 90 en tots els assetjo.

El perfil de turista en aquesta època de l’any és molt heterogeni, però ja siguin hotels de cinc estrelles o hostals, està tot molt repartit, en tots hi ha moltes reserves fetes. El producte que sofreix més la variació és la platja, perquè depèn del temps, València i Alacant van registrar ahir la temperatura més alta d’Europa, per sobre de 30°.

L’augment seria del 4,8% i que s’arribarà fins als 21.300 treballs nous

La Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV) espera un fort impacte del turisme en els establiments costaners. També creixerà l’ocupació temporal i les previsions, asseguren un lleuger augment respecte a l’any anterior.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]