Inicio / Sin categoría / La televisió de pagament regna a Espanya 

La televisió de pagament regna a Espanya 

El Informe Anual Televident Now 2018, s’ha presentat avui i ha indicat que, el nombre d’internautes que tenen Smart TV és superior als quals no la tenen.

Un 57% d’internautes posseeixen una Smart TV enfront del 49% de l’any passat

Segons l’estudi de les innovacions introduïdes gradualment el 62% posseeix algun tipus de subscripció de pagament, enfront del 51% de 2017, i el 90% d’ells coneix plataformes de pagament com HBO o Netflix.

Mentre que  Movistar+ domina el mercat de la televisió de pagament per Internet (IPTV), ja que posseeix un 54% del total. La plataforma de Telefónica manté el seu lideratge quant als continguts, els més valorats són les sèries, el catàleg de canals premium i els documentals.

Vodafore TV segueix a Movistar+ amb un 23% del total.

L’estudi de The Cocktail Analysis va analitzar el mercat de la TDT i apunta que el 87% dels internautes veuen canals de TDT. Les hores clau de consum es troben entre les 20:00 i la 01:00 hores i els canals de Atresmedia són els que tenen un major nombre d’espectadors habituals.

Sobre Inés Cremades

Inés Cremades

Mira también....

BÀSQUET | Emocionant primera jornada de la Minicopa Endesa// Fotos

Aquest divendres donava començament la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa, que està disputant-se a les instal·lacions de …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *