La Universitat d’Alacant afirma que Dénia tindrà un campus universitari

Dénia i la Marina Alta tindran un campus universitari, ho ha confirmat el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, assegura que és necessari i imprescindible.

El president en funcions de la Generalitat, Ximo Puig, ha assentit que aquesta administració prestarà tot el suport a la posada en marxa del campus, a més ha destacat l’aposta de la Universitat d’Alacant per descentralitzar els estudis universitaris i crear seus en tota la província.

L’alcalde Vicent Grimalt, ha remarcat que a Dénia no se li pot escapar aquest tren

I per part seva, Adolfo Utor president del Consell Social de la Universitat d’Alacant ha avançat que la seva empresa, la naviliera Baleària, donarà suport econòmicament els nous estudis superiors.

Grimalt ha incidit que el campus, a més d’impulsar el coneixement i la riquesa, permetrà que els joves estudiïn a la Marina Alta i evitin els sempre penosos desplaçaments a València i Alacant.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]