Inicio / Noticies Societat / Formació / La Universitat de València i els cinemes Babel proposen un espai de debat cultural

La Universitat de València i els cinemes Babel proposen un espai de debat cultural

Els Cinemes Babel i el Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicacióde la Universitat de València empienzan una iniciativa conjunta demà, 8 de gener i es prolongarà fins al 25 de juny. 

El cinema-club serà l’espai cultural del moment

L’objectiu del Cinema Club Babel és obrir un espai de debat cultural a partir de l’anàlisi del cinema contemporani. Tots els dimarts a les 18.30 hores, diferents experts en història i teoria del cinema aniran presentant les pel·lícules d’estrena més rellevants i, després de cada projecció, debatran amb els assistents.

Les últimes obres d’alguns d’aquests cineastes estaran sotmeses a discussió i anàlisi; Hirozaku Koreeda, Paolo Sorrentino, LászlóNemes o Jean-Luc Godard. Arrenca demà a el Cinema Club Babel amb la projecció de Un assumpte de família (Hirozaku Koreeda, 2018).

Les pròximes pel·lícules llestes per a analitzar seran el 15 de gener es debatrà El que amaga Silver Lake (David Robert Mitchell, 2018); el 22 de gener Silvio (i els altres) (Paolo Sorrentino, 2018), i Atardecer(László Nemes, 2018), el 29 de gener.

Sobre Inés Cremades

Inés Cremades

Mira también....

La Universitat de València comptarà amb un pressupost de 372 milions

El pressupost més alt de la seva història de la Universitat de València (UV), arribarà …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *