La Universitat Jaume I aposta per la mobilitat sostenible 

La Universitat Jaume I de Castelló, opta per la utilització dels VMP (vehicles de mobilitat personal), entre els quals es troben els patinetes.

S’ha elaborat una normativa sobre l’ús dels VMP i s’han instal·lat aparcapatinets

Els aparcapatinets s’han instal·lat en els accessos a la ESTCE, la FCHS, la FCJE, la FCS i la Biblioteca. En aquesta iniciativa han col·laborat l‘Oficina de Prevenció i Gestió Mediambiental i l’Oficina d’Obres i Projectes.

A més, s’ha elaborat una normativa interna sobre l’ús dels VMP a l’interior del campus, amb l’objectiu de garantir que els desplaçaments i la utilització d’aquests vehicles de mobilitat personal es realitzin amb seguretat i respecte mutu.

Els patinets i VMP de tipus A i B hauran de circular pel carril bici, amb una velocitat reduïda

Caldrà aparcar els vehicles en les zones habilitades, i a l’interior dels edificis farà falta empènyer-los a peu o portar-los plegats. Amb aquesta normativa es pretén facilitar la convivència entre els vianants, els VMP i altres mitjans de transport.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]