Inicio / Noticies Societat / Formació / La UV la millor universitat de la Comunitat Valenciana i quarta d’Espanya 

La UV la millor universitat de la Comunitat Valenciana i quarta d’Espanya 

La Universitat de València (UV) s’ha situat com la millor universitat valenciana i la quarta d’Espanya en tres àrees: Física i Astronomia, Comptabilitat i Finances, i Estadística i Recerca Operativa.

Segons la classificació de QS World University Rànquings, que analitza les millors universitats del món per àrees

La Universitat de València destaca en Ciències de la Vida i Medicina, Biologia i en Ciències Naturals, Negocis i Administració, i Química; i en Farmàcia i Farmacologia, Agricultura i Ciències Forestals, Educació, Enginyeria Química i Psicología.

Es el millor centre valencià en quatre de les cinc branques classificades: Arts i Humanitats; Ciències Naturals, Ciències de la Vida i Medicina i Ciències Socials i de l’Administració; així com la millor universitat valenciana en les matèries de Dret, Economia i Econometria, i Llengües Modernas.

La institució apareix classificat en cinc branques i 20 matèries, a altres ha millorat en l’àrea de Ciències de la Vida i Medicina, on ha escalat vuit posicions. En aquesta edició, el QS World University Rànquings by Subject inclou un total de 48 disciplines o matèries i cinc camps.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *