La volta de les vacances provoca més de 20 km d’embús 

L’operació retorn després de les vacances de Setmana Santa està provocant embussos de grans intensitats en les carreteres de tota Espanya. 

Les carreteres que arriben a les grans ciutats estan ocasionant embussos de fins a vint quilòmetres

La A-3 presenta retencions de més de 20 quilòmetres en l’altura de Requena, des del  quilòmetre 281 de la via fins més del 302, amb intervals de circulació lenta a molt lenta.

No obstant això, s’espera que els embussos vagin a més i que el trànsit sigui més dens

El trànsit també és intens en l’accés a la ciutat de València per la A-3 a l’altura de Bunyol i Xiva. La via també presenta quatre quilòmetres més de retencions en el tram que discorre entre el quilòmetre 276 i 280.

Des del Divendres de Dolores, va començar l’operació especial de trànsit i fins a les dotze de la nit d’ahir han perdut la vida en les carreteres 24 persones.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]