La vuitena edició de la Ruta de la Tapa al Puig arriba el dijous 

Des del 13 fins al 30 de juny se celebra la VIII Ruta de la Tapa al Puig de Santa Maria, en la qual s’uneixen cultura, tradició i gastronomia sota el lema “El Puig, tot en un mos”. 

Aquesta vuitena edició de la ruta de la tapa al Puig proposa un recorregut cultural acompanyat de diferents parades en les quals assaborir les tapes al preu de 1’5€ només tapa.

Horari general de les tapes és de dilluns a diumenge de 11:00h a 14:00h i de 18.00 a 21:30h

Els assistents que es registrin en diferents locals i aconsegueixin 6 o més de segells en el seu passaport de la ruta, podran recollir un petit obsequi en la Tourist Info.

A més podran votar la seva tapa preferida, i participaran en un sorteig de menús gastronòmics.

I com a activitat complementària, hi haurà una mostra de dansa l’1 de juny a les 18:20h. Per diferents punts de la població, actuaran ballarins i membres del circ.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]