Les estrenes de HBO per a abril del 2019

Si per alguna cosa volíem que arribara el mes d’abril és per veure l’octava i última temporada de Joc de Trons, entre altres coses. Aquestes són les pel·lícules i sèries que s’estrenaran al llarg del mes d’abril en la plataforma HBO.

El dilluns va arribar a HBO la setena temporada de Veep i la segona temporada de Barry, on un sicari aspirant a actor tornarà a viure còmiques escenes a Los Angeles. Avui, 2 d’abril arriba la segona de Legion, basada en els còmics del famós Marvel. El 10 d’abril s’estrena Fosse/Verdon, on es narra la història d’una parella sentimental i creativa.

El 6 d’abril arriba a HBO Warrior, un drama criminal d’acció

Per fi, el 15 d’abril arriba l’octava i última temporada de Joc de Trons, amb un total de 6 capítols on sabrem per fi qui es fa amb el Tron de Ferro i qui venç en una de les batalles més espectaculars del cinema i la televisió de la historia.

En quant a pel·lícules, ja estan disponibles en la plataforma All That Jazz (Comença L’Espectacle), Lenny, De-Lovely, 10.000 A. de C., Chronicle, Hulk Vs., NextAvengers: Heroes Of Tomorrow, Machete i Sherlock Holmes: joc d’ombres; el dia 6 d’abril Ruby Sparks; el dia 11 Un cop amb estil i La Saga Divergent: Lleial.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]