Les estrenes més esperades per a juny en HBO 

Les novetats de HBO Espanya per a el mes póxim de juny, arriba l’esperada segona temporada de ‘Big Little Lies’, la tercera de ‘El conte de la criada’, la pel·lícula de ‘Deadwood’. Així podem reafirmar que hi ha vida després de Joc de Trons.

Les sèries que s’estrenen són: el 5 de juny arriba Doom Patrol, l’adaptació de un dels grups de superherois més peculiars que té DC en el seu catàleg; el 15 HBO ens deixa Els Espookys i Jett; mentre que el 17 arriba Euphoria, història d’un grup d’alumnes d’institut, i Grand Hotel, es tracta de l’adaptació estatunidenca de Gran Hotel.

A més de les noves temporades del conte de la criada, Axios i Big little lies, entre altres

Quant a documentals podrem gaudir en la plataforma de HBO de: Hissi on Fire, Wig, ‘TrueJustice: Bryan Stevenson’s Fight for Equality’.

Les pel·lícules que podrem veure: American Gangster, Agost, Entrevista amb el Vampir, L’home d’acer, La saga Divergent: Insurgent, El món en el nostre, Sahara, El Cavaller Fosc, Sense identitat i Les hores, entre altres.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]