Les estrenes que estaran disponibles aquest mes en Movistar+ 

Les estrenes que Movistar+ té preparades per a aquest mes de maig, podrem veure pel·lícules com Bohemian Rhapsody o Instint, la nova sèrie original Movistar+.

Una de les novetats més esperades de cinema que estarà disponible en Movistar Estrenes és Bohemian Rhapsody, també podrem veure pel·lícules com El regne, Ona de crims, Teen Titans Go! La pel·lícula, Un dia més amb vida, La monja, Christopher Robin, Venom i Firstman, entre altres.

A més de pel·lícules inèdites com American Animals, Igual ets l’assassí i Ammore e malavita

En quant a  produccions originals de Movistar destaca la sèrie Instint, un thriller eròtic i apassionant sobre la intimitat, el sexe, la confiança, i també, l’amor. També s’estrena The Fix, un thriller policíac; i el nou lliurament de The Missing.

Els documentals que podrem veure seran: Pet Shop Boys Des del Royal Opera House, Manson, Els Arxius Perduts, La Bassa, Dr. Jack i Mr. Nicholson i Missió Mortal.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]