Les estrenes que té preparades HBO per al 2019

Cada vegada estem més prop del 2019, i és per això que la plataforma HBO té preparada la llista d’estrenes que arribaran a les nostres llars en el pròxim any.

A abril arribarà la vuitena temporada de Game of Thrones

També, s’estrenen noves temporades com l’octava i última temporada d’una de les sèries més seguides “Game of Thrones”, així com la segona Killing Eve, i la tercera temporada de True Detective.

A més, arribarà Sucess el 6 de gener, segueix les històries connectades de 4 desconeguts que hauran d’unir-se com a conseqüència d’un violent succés.

També arriba una nova versió de ciència-ficció sota el nom de Roswell: New Mexico, el 16 de gener. Per al 14 de gener no us podeu perdre True Detective, la història d’un macabre crim en el cor dels Ozarks.

Casle letal, l’adaptació del còmic homònim protagonitzat per un adolescent que accedeix a una escola privada per a criminals d’elit, arriba el 17 de gener.

Aquests són algunes de les estrenes de la plataforma HBO per a gener del 2019.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]