Inicio / Noticies Societat / Televisió / Les millors estrenes que Movistar+ té per a març

Les millors estrenes que Movistar+ té per a març

Si per alguna cosa ens agrada la primera setmana del mes, és per les estrenes que les plataformes com Movistar+ ens porta, i és que no ens podem perdre les noves temporades de sèries, pel·lícules i documentals.

S’estrenaran llargmetratges com Els Increïbles 2, El gratacel o Missió: Impossible – Fallout

Les temporades i sèries que estaran al llarg d’aquest mes en la plataforma digital de Movistar+ seran: el pròxim 14 de març arriba la tercera temporada de TheGood Wife, 10 nous episodis on veurem què ofereix el futur de les advocades.

El 22 de març s’estrenarà l’última temporada de la sèrie original de Movistar Gegants; i Bilions torna el dia 16 amb la seva quarta temporada.

A més de les noves temporades de Jane The Virgin, A.P. Bio i Agatha Christie

La pel·lícules amb les quals Movistar ens delectarà aquest mes: El gratacel, Els increïbles 2, Ocean’s 8, Missió Impossible – Fallout, Bons veïns, Dóna suport a les noies, Blackwood, Rock Steady Row, TheEqualizer 2, Black 47, Funan, Alpha i El Pacte, entre altres. 

Finalment, els documentals s’estrenarà Taules trencades, Minding The Gapel 8 de març, i Desmuntant a Barbie, Ni diferents ni diferents: Campions el 7 de març , Impuls el 15 de març i Quinqui Stars.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *