Inicio / Noticies Societat / Televisió / Les millors sèries arriben a l’octubre

Les millors sèries arriben a l’octubre

Comença la tardor i amb ella els plans de sofà, sèrie i manta, per això no et pots perdre les millors sèries que s’estrenen en aquest mes. Entre les millors hi ha històries de terror i estrenes espanyoles, entre uns altres.

Entre la selecció de les millors es troba Mr. Mercedes, una sèrie que recull l’univers literari de Stephen King, aquesta disponible al complet en AXN Now, plataforma de Vodafone OneTV. Una altra de les grans d’aquest octubre és Élite, la nova sèrie original espanyola de Netflix que revolucionarà al públic més jove el proper 5 d’octubre.

Mes de deu sèries s’estrenen a Espanya aquest mes

Castle Rock, el terror psicològic arriba a les llars espanyoles a partir del 13 d’octubre en Movistar Series. Una altra producció espanyola és Gigantes que es podrà veure en Movistar+ el 5 d’octubre, és un thriller centrat en una família que s’ha fet amb el control dels baixos fons del madrileny barri de la Llatina.

Finalment La maldición de Hill House s’estrena en Netflix el 12 d’octubre on La casa encantada cobra vida en la petita pantalla. Si ets un amant de les sèries, octubre és el teu mes per gaudir de les millors.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *