Les noves ulleres intel·ligents que enfoquen soles

Un equip de la Universitat de Stanford als Estats Units, ha aconseguit crear unes ulleres intel·ligents capaces d’imitar el funcionament de la lent de l’ull humà. El dispositiu aquesta equipat amb lents plenes de líquid que s’engruixen i aprimen, segons canvia el camp de visió.

El prototip és capaç de corregir a presbícia prescindint de les actuals lents progressives

En el món hi ha milers de milions de persones amb presbícia i per això, s’han creat aquestes lents autofocales que algun dia podrien corregir la visió de manera molt més efectiva que les ulleres tradicionals. El dispositiu inclou sensors de seguiment ocular que triangulen on una persona està mirant i determinen la distància precisa a fi d’interès.

Les ulleres es presenten com el competidor perfecte de les lents progressives. Per a l’ús correcte l’usuari de les mateixes han d’alinear la seva mirada amb l’altra lent de major graduació per a enfocar correctament. Està equipat amb un programari que aprofita dades de seguiment ocular per a mantenir les lents plenes de líquid en un enfocament constant i perfecte.

Malgrat el seu bon acolliment en els grups de recerca, les ulleres encara són massa grans i pesades, però aquests dispositius són el futur de la correcció de la visió.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]