Leyre Romero
Leyre Romero amb els seus nous trofeus. Foto: FTCV.

TENNIS | Leyre Romero, doble triomf al ITF Júniors de Rabat

Leyre Romero amb els seus nous trofeus. Foto: FTCV.

17 anys, és tennista i ha collit una nova setmana d’èxits al Marroc. Ella és Leyre Romero. La valenciana va aconseguir victòries a Casablanca i ha tornat a fer doblet en el ITF Júniors de Rabat.

Leyre ha collit els triomfs en individual i en dobles en el ITF Júniors de Rabat celebrat del 21 al 26 d’octubre; Leyre es va imposar en la final individual a la jugadora local Sara Akid per 6-3 i 7-6.

Leyre ha collit els triomfs en individual i en dobles en el ITF Júniors de Rabat

En el dobles alçava el trofeu al costat de la seua companya, Claudia De les Heras; el tàndem espanyol vencia en la final a Ines Bekrar i Salma Loudili per un marcador de 6/2 2/6 (10-8).

La setmana anterior Leyre complia també a Casablanca, guanyant en la final individual davant la camerunés Anna Lorie Lemongo 6-3 6-2 ; en dobles es va imposar al costat de Raquel González a la marroquina Sara Akid i la tunisiana Sarah Lisa Aubertin per 6-2 5-7 [11-9].

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]