Inicio / Noticies Societat / Tecnología / Lliurar-te de les tasques de la llar és possible gràcies a aquests dispositius 

Lliurar-te de les tasques de la llar és possible gràcies a aquests dispositius 

La tecnologia cada vegada evoluciona més fins al punt de crear robots capaços d’ajudar-te a fer les tasques de la llar, des de la neteja fins a robots que et fan la llista de la compra.

Aquests són capaços de millorar la vida de les persones sobretot en l’àmbit de la llar, la llista que hem elaborat no poden fallar: els termòstats, les olles intel·ligents i els robots aspiradors, entre uns altres.

El termòstats són ideals per saber quanta energia es consumeix, això et permet programar una agenda diària, setmanal o mensual; per evitar portar-te sorpreses en la factura de la llum.

Els robots aspiradors són una revolució doncs són capaces de netejar la casa sencera, aspiren i freguen els sòls i el seu preu ronda els 100 euros. Les olles intel·ligents són capaces de preparar-te un plat de llenties elles soles, el preu d’aquestes olles ronden els 70 euros.

Si no tens temps o no t’agrada netejar la casa ni preparar el menjar, aquests dispositius són capaços de realitzar les tasques de la llar d’una manera molt senzilla.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *