Inicio / Més Poliesportiu / LLUITA OLÍMPICA | La valenciana Marta Ojeda revalida el títol de campiona d’Espanya Sub-23

LLUITA OLÍMPICA | La valenciana Marta Ojeda revalida el títol de campiona d’Espanya Sub-23

La jove valenciana Marta Ojeda, de tan sols 18 anys, continua coronant-se a nivell nacional. La de Gilet ha revalidat el títol de campiona d’Espanya Sub-23 de lluita olímpica, una disciplina “marginada” segons la pròpia protagonista. Fotografia portada: Projecte FER.

La integrant del Projecte FER no troba a ningú que li tusi, de fet pot presumir d’ostentar en les seves vitrines un total de set ors nacionals. I és que la valenciana ha aconseguit la glòria en la categoria escolar, cadet i júnior.

Setè or nacional per a la integrant del Projecte FER.

Tan sols li falta fer-ho en la categoria sènior, precisament aquest és el seu pròxim objectiu: pujar-se pel cap alt alt del podi. De moment, Marta ha obtingut una presea de bronze en aquesta categoria. Una altra de les metes és estrenar-se amb algun metall en una Europeu o un Mundial.

La valenciana pertany al Club de Lluita Camp de Morvedre, club que està format en l’actualitat per uns 20 esportistes dels quals entri 10 i 15 competeixen. Marta és una de les quatre xiques que estan en les seues files i el seu pare, Pedro Luis Ojeda, és qui porta formant-la des dels nou anys.

L’únic or que li falta és en categoria sènior.

Sobre Alba Molina

Alba Molina

Mira también....

Bárbara Pardo

PIRAGÜISME | La valenciana Bárbara Pardo, subcampiona d’Espanya Sub-23 K1 en 5.000 metres

Aquest cap de setmana s’ha celebrat a Sevilla els Campionats d’Espanya d’Hivern de Piragüisme, una …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *