Inicio / Poliesportiu // + Noticies / LLUITA OLÍMPICA | La valenciana Marta Ojeda revalida el títol de campiona d’Espanya Sub-23

LLUITA OLÍMPICA | La valenciana Marta Ojeda revalida el títol de campiona d’Espanya Sub-23

La jove valenciana Marta Ojeda, de tan sols 18 anys, continua coronant-se a nivell nacional. La de Gilet ha revalidat el títol de campiona d’Espanya Sub-23 de lluita olímpica, una disciplina “marginada” segons la pròpia protagonista. Fotografia portada: Projecte FER.

La integrant del Projecte FER no troba a ningú que li tusi, de fet pot presumir d’ostentar en les seves vitrines un total de set ors nacionals. I és que la valenciana ha aconseguit la glòria en la categoria escolar, cadet i júnior.

Setè or nacional per a la integrant del Projecte FER.

Tan sols li falta fer-ho en la categoria sènior, precisament aquest és el seu pròxim objectiu: pujar-se pel cap alt alt del podi. De moment, Marta ha obtingut una presea de bronze en aquesta categoria. Una altra de les metes és estrenar-se amb algun metall en una Europeu o un Mundial.

La valenciana pertany al Club de Lluita Camp de Morvedre, club que està format en l’actualitat per uns 20 esportistes dels quals entri 10 i 15 competeixen. Marta és una de les quatre xiques que estan en les seues files i el seu pare, Pedro Luis Ojeda, és qui porta formant-la des dels nou anys.

L’únic or que li falta és en categoria sènior.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *