»
»
»
Movistar Inter venç de nou al Barça i conquesta la Supercopa de España

Movistar Inter FS i Barça es donaven cita en el WiZink Center de Madrid a penes unes setmanes després de mesurar-se en la final de la Copa d’Espanya. Els madrilenys no eren tan cauts com en l’anada, a pesar que el pla va eixir d’allò més bé, i van eixir a estrényer, però Dídac va desbaratar les ocasions d’Eric Martel i Dani Saldise.

El Barça, amb fam de revenja, no perdonava les seues oportunitats i donava la rèplica amb més encert. *Matheus es feia amb la pilota en una posició centrada i disparava amb l’esquerrana manant la pilota a la xarxa. La cosa començava igual que en la final de Copa, però els d’Encert Pérez no li perdien la cara al partit i l’empat no es va fer esperar. Xiulet encarava a *Aicardo en el carril esquerre i després salvava l’eixida de Dídac a trompades abans d’introduir la pilota en la porteria.

MOVISTAR INTER FS CONQUESTA LA SEUA 14a SUPERCOPA D’ESPANYA PER 6-4 DAVANT EL BARÇA

Però en el minut deu, el partit saltaria per l’aire. *Drasler va tallar una passada paral·lela de la saga i va arrancar a córrer cap a la porteria de Dídac. El jugador d’Inter Va intentar picar-la però el portera tenia les mans fora de l’àrea en tocar la pilota i va ser expulsat. Ja amb superioritat numèrica, *Saldise estavellava una pilota contra el pal i en la següent jugada, Eric *Martel feia el 2-1 amb un *zurdazo.

La balança s’anava a equilibrar després de la represa a causa d’un error de Cecilio. El jugador *interista intentava tallar una passada i el seu rebuig es convertia en un míssil cap a la seua pròpia porteria que Jesús Herrero no tenia temps de frenar. Passava un minut i les tornes canviarien per a comoditat dels culers, *Aicardo anotava després d’emportar-se una pilota amb una mica de fortuna i quasi immediatament Eric *Martel recollia el rebot d’una falta per a igualar la contesa.

Acción durante el partido de Supercopa de España entre Movistar Inter y Barça. Foto: RFEF

Una jugada de pissarra tornava a posar per davant als d’Encert Pérez. Servei de falta que acabava en una diagonal arran de terra perquè Dani *Saldise només haguera d’espentar-la. Inter recuperava el control. El temps se li tirava al conjunt blaugrana però a pesar que Jesús Herrero es convertira en un mur cada vegada que l’esfèric rondava pels seus dominis, Adolfo va acabar trobant una escletxa per a empatar.

Cecilio volia redimir-se del seu gol en pròpia meta i es marcava una jugada individual estratosfèrica per a regatejar al porter i fer un gol clau. Faltaven tres minuts però el Barça es topava amb una defensa fèrria i en els instants finals, *Drasler posaria terra pel mig per a marcar el sisé de doble penal. D’aquesta manera, Movistar Inter *FS es fa amb el seu Supercopa d’Espanya després de véncer 6-4 al Barça.