»
»
»
»
Temporada de somni del Servigroup Peníscola: superlíder a Segona i Final Four a la Copa

Servigroup Peñíscola.

Espectacular temporada del Servigroup Peníscola líder de Segona Divisió i acaba de ficar-se en la Final Four de la Copa del Rei. Mancant 11 jornades per al final de la lliga li trau 14 punts al segon, Burela FS. L’equip de Santi Valladares suma 18 victòries, un empat i es manté invicte.

L’equip de Santi Valladares suma una temporada excel·lent, amb 14 punts d’avantatge de líder en Segona i en la Final Four de la Copa del Rei

Aquest dimecres disputava el partit de Quarts de Copa del Rei i el rival era el Besoccer UMA Antequera i aconseguia el passe a la Final Four amb un 4-0 en el marcador i amb un gran ambient en el pavelló. Carles anotava el 1-0 en el minut 22. Lluite en el 27 de joc ampliava les distàncies amb el segon gol. Agustín i Víctor en els últims minuts anotaven el tercer i habitació tanta del partit. Per a la Final Four s’han classificat: Mallorca Palma Futsal, Barça, Jimbe Cartagena i Servigroup Peníscola.