Més esport
»
»
»
»
»
Repsol Honda confirma que Marc Márquez estarà en Països Baixos després de la caiguda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Marc Márquez conduciendo su moto. Foto: Moto GP.

Repsol Honda confirma que Marc Márquez estarà en Països Baixos després de la caiguda

Marc Márquez conduciendo su moto. Foto: Moto GP.

El Repsol Honda Team arriba als Països Baixos per a afrontar l’última ronda abans de l’aturada estiuenca. Marc Márquez torna després de perdre’s la carrera del Gran Premi Liqui Moly d’Alemanya, mentre que Iker Lecuona serà l’encarregat de substituir a un Joan Mir que continua amb la seua recuperació.

Després d’un accidentat cap de setmana a Alemanya, Marc Márquez tornarà a pujar-se a la RC213V del Repsol Honda Team per a competir en la huitena ronda. La cita de Assen és coneguda per les seues intenses batalles en el circuit de 4,54 quilòmetres. La naturalesa ràpida i fluida de la pista sovint manté a diversos pilots lluitant junts. Márquez ha guanyat dues vegades en Assen en la classe regna i només una vegada va acabar fora del podi, en 2021. Ell i l’equip arriben amb expectatives realistes i saben que serà un altre cap de setmana centrat en les millores i el futur.

En l’altre costat del box, Iker Lecuona farà la seua segona aparició de l’any amb el Repsol Honda Team. Joan Mir continuarà recuperant-se a casa amb l’objectiu de tornar a l’acció en el GP Monster Energy de Gran Bretanya totalment en forma després d’un complicat inici d’any.

Lecuona va debutar amb el Repsol Honda Team a Jerez en el passat GP d’Espanya, quallant un cap de setmana consistent i acabant tant el Tissot Sprint com la carrera. En 2022, el pilot de 23 anys va pujar per primera vegada al podi de WorldSBK en el circuit neerlandés.

Per la seua part, Marc Márquez ha comentat que: «Arribe a Assen amb ganes de deixar arrere el dur cap de setmana d’Alemanya. Tenim una carrera més abans de l’aturada estiuenca i l’objectiu és recopilar molts i bones dades perquè els enginyers puguen treballar durant aquestes pròximes setmanes. Aquest és l’enfocament per al cap de setmana, hem de mantindre la calma i afrontar el cap de setmana amb un pla clar».

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor
Salir de la versión móvil