Més esport
»
»
»
»
»
Fernando Alonso torna a defensar al seu company d’equip

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Alonso y Stroll sonrientes. Foto: Aston Martin F1.

Fernando Alonso torna a defensar al seu company d’equip

Alonso y Stroll sonrientes. Foto: Aston Martin F1.

Alonso va continuar elogiant a Lance Stroll. El canadenc es va convertir en el segon podi més jove en el Gran Premi de l’Azerbaidjan de 2017, abans de reclamar dues tribunes més en 2020, a més d’anotar una primera pole position en condicions difícils en el Gran Premi de Turquia de 2020.

«Crec que vam veure moltes vegades en el passat les espurnes d’ocasió, en la classificació sobre mullat, en les carreres, en les eixides, en el rendiment de la volta 1, aquest tipus de coses que són excel·lents«, va dir Alonso.

A més, va afegir que: «Després, alguns altres caps de setmana en els quals no arribava el resultat, o et fiques en un mal bucle en la qualificació, així que una cosa així, i després el cap de setmana es veu una mica compromés«.

Fernando Alonso va comentar que: “Crec que, per a ell, el més important ara és aconseguir la consistència, cap de setmana a cap de setmana. Aqueixa consistència serà el següent pas en la seua carrera, estar constantment lluitant pels cinc primers i després al final. de l’any, veus la quantitat de punts que guanyes quan encertes tots els caps de setmana. Però com vaig dir, amb la motivació, el compromís que té i l’equip que Aston Martin està construint ara, crec que és qüestió de temps que això arribe”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor
Salir de la versión móvil