Més esport
»
»
»
»
»
Pirelli confirma els neumàtics del Gran Premi d’Àustria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Verstappen GP Bélgica
Verstappen saluda al público de Spa. / Fórmula 1.

Pirelli confirma els neumàtics del Gran Premi d’Àustria

Verstappen saluda al público de Spa. / Fórmula 1.

Pirelli ha anunciat quins neumàtics portaran als equips i els seus pilots en el Gran Premi d’Àustria d’aquesta finalitat de setmana, el segon cap de setmana Sprint de la temporada. El proveïdor oficial de neumàtics de F1 ha nominat una vegada més els compostos més blans de la seua gamma, i ​​els pilots poden recórrer al C3 (neumàtic dur), el C4 (neumàtic mitjà) i el C5 (neumàtic bla), com es va veure l’última vegada a Mont-real i en el primer Sprint de l’any a Bakú.

No obstant això, a causa del format Sprint revisat, hi haurà un canvi en la quantitat de jocs de neumàtics que s’entregaran als equips. Pirelli una vegada més portarà dos jocs de neumàtics durs, però també nominarà quatre jocs de mitjans i només sis jocs de blans.

La quantitat de neumàtics de compost mitjà s’incrementarà a causa de la tanda de Sprint del dissabte, que requerirà que els equips utilitzen neumàtics mitjans tant en SQ1 com en SQ2, mentre que els blans solo s’utilitzaran en SQ3.

El Red Bull Ring és un circuit on els neumàtics no descansen. Les actuacions corren a través de les 10 corbes de la pista en un temps de tornada de poc més d’un minut, i les poques rectes signifiquen que hi ha poc respir per als neumàtics”, va dir Mario Isola, director de Pirelli Motorsport.

“Els conductors que aconsegueixen no refredar bé els seus neumàtics poden tindre dificultats per a defensar-se dels atacs dels rivals, especialment en el primer i últim sector. Un factor important en això serà la temperatura ambient, amb condicions climàtiques tradicionalment una mica variables. La carrera de l’any passat va ser en gran part una carrera de dues parades amb compostos mitjans i duros, però una carrera d’una parada també podria ser una opció enguany si la degradació no és massa alta», va afegir el director.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor
Salir de la versión móvil