Més esport
»
»
»
»
»
Max Verstappen torna a imposar-se en el Gran Premi d’Àustria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Max Vertappen, pilot de Red Bull. Foto: Red Bull.

Max Verstappen torna a imposar-se en el Gran Premi d’Àustria

Max Vertappen, pilot de Red Bull. Foto: Red Bull.

Max Verstappen va completar un escombratge net de posicions de privilegi i victòries en carreres en el Gran Premi d’Àustria amb una altra exhibició dominant en l’esdeveniment principal del diumenge, liderant al pilot de Ferrari Charles Leclerc i al seu company d’equip en Red Bull, Sergio Pérez.

Malgrat una trobada plena d’acció en el Red Bull Ring en el qual diversos pilots van ser penalitzats pels límits de la pista i les estratègies difereixen (Verstappen va ser un dels pocs pilots que es va quedar fora durant un període inicial de Virtual Safety Car), el pilot de Red Bull no va poder ser detingut en el camí a la seua cinquena victòria seguida i la setena de la temporada.

Leclerc va liderar breument el camí després d’aprofitar el VSC, però es va quedar arrere de Verstappen mentre els dos treballaven en els seus plans de pneumàtics oposats i el Red Bull va mostrar el seu ritme cru, subratllat per una aposta tardana i reeixida pel punt de bonificació de tornada més ràpida.

Pérez va realitzar una bona recuperació des del lloc 15 en la graella per a posar fi a una etapa difícil i aconseguir el seu primer podi des del Gran Premi de Miami fa quatre carreres, superant a Carlos Sainz en les etapes finals i aprofitant al màxim la penalització de temps del pilot de Ferrari pels límits de la pista. No obstant això, una revisió posterior a la carrera per part dels comissaris veuria més tard que Sainz va rebre una penalització de 10 segons per infringir els límits de la pista, promovent a Lando Norris a P4, culminant l’encoratjador cap de setmana del britànic i McLaren amb el seu lot de millores.

En la volta 25, Verstappen finalment va entrar en boxs, canviant als neumàtics durs en lloc dels segons jocs mitjans dels pilots de Ferrari, reunint-se darrere de Leclerc i Sainz, posant fi a la seua ratxa de 249 voltes consecutives liderades. Pérez va boxejar una volta més tard, però es va enfrontar a més mitjans. Verstappen no va perdre temps a acostar-se a Sainz i passar-ho per la P2 en la corba 3, amb Leclerc uns sis segons més endavant mentre es desenvolupaven les diferents estratègies, mentre que un altre canvi en l’ordre es va produir quan Norris va superar a Hamilton per la P4 en la corba 3.

Verstappen va pressionar per a una parada en boxes tardana per a col·locar neumàtics nous i intentar la volta més ràpida. Després d’una certa resistència per part de la paret de boxs de Red Bull, el seu desig va ser concedit i va bombar degudament en la millor volta del dia quan va prendre la bandera a quadres. Leclerc va travessar la meta uns cinc segons arrere, un marge que rondaria el mig minut de no ser per la parada de Verstappen, amb Pérez 12 segons més arrere en l’últim lloc del podi, seguit de Sainz i Norris.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor
Salir de la versión móvil