Més esport
»
»
»
»
»
Pedro Toro abandona el Llevant UD FS

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Pedro Toro
Pedro Toro a un partit amb el Llevant UD FS. / Foto: Llevant UD FS

Pedro Toro abandona el Llevant UD FS

Pedro Toro a un partit amb el Llevant UD FS. / Foto: Llevant UD FS

Pedro Toro (Cadis, 1991) no continuarà la pròxima temporada defensant els colors del Llevant UD FS després de decidir separar els seus camins.

El pivot va arribar a l’entitat blaugrana en l’estiu de la temporada 2017/18 i amb ell en l’equip l’entitat levantinista va aconseguir aconseguir una semifinal de Copa d’SM El Rei i una semifinal de Copa d’Espanya, ser semifinalista i finalista del PlayOff de lliga en un total de tres participacions. Després d’això, Pedro Toro va passar a ser el primer capità d’un Llevant UD FS que va defensar el seu escut per Europa amb la històrica participació en la UEFA Futsal Champions League.

Pedro abandona el Llevant després d’anotar 75 gols en 199 partits oficials disputats en total, sent el jugador amb més partits defensant els colors blaugranes. El Llevant UD FS li agraeix la seua dedicació, treball, compromís i implicació amb l’equip i amb el club durant tot aquest període de temps i li desitja la millor de les sorts en la seua nova etapa, tant a nivell personal com professional.

Text: Llevant UD FS

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil