Més esport
»
»
»
»
»
Àlex Márquez aconsegueix la seua primera victòria en un sprint a Silverstone

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Alex Márquez campeón carrera a Sprint en Silverstone. Foto: Moto GP:

Àlex Márquez aconsegueix la seua primera victòria en un sprint a Silverstone

Alex Márquez campeón carrera a Sprint en Silverstone. Foto: Moto GP:

Els pilots de MotoGP van tornar a la pista de Silverstone per última vegada aquest dissabte per a disputar el Tissot Sprint del Gran Premi Monster Energy de Gran Bretanya. En una pista encara humida, però sense presència de pluja, Alex Márquez va aconseguir brillar amb una impecable i treballada victòria després de resistir a l’atac final de Marco Bezzecchi. Maverick Viñales (Aprilia Racing) va finalitzar en el tercer lloc, mentre que Francesco Bagnaia no va aconseguir puntuar i veu cada vegada més amenaçat el seu lideratge.

Amb el Tissot Sprint declarat en mullat i amb tots els pilots vestint neumàtics de pluja, el semàfor es va fondre a negre perquè el Top 3 de la graella poguera mantindre les seues posicions abans de veure com Jack Miller aconseguia avançar a Marco Bezzecchi i Jorge Martín a Alex Márquez. Per part seua, Francesco Bagnaia va tindre un inici una mica més complicat en veure’s relegat fins al Top 12.

Amb dues voltes ja consumides, Alex Márquez va aconseguir avançar en un sospir a Martín, Bezzecchi i Miller per a situar-se al capdavant de carrera. Amb un sòlid Augusto Fernández rodant seté, les dues Aprilia Racing aconseguien acostar-se a ‘Martinator’ per a sumar-se a aqueixa baralla pel podi.

En la zona més retardada de la graella, el Tissot Sprint també es presentava molt intens amb lluites com la del líder, per entrar en els punts, o la de Marc Márquez i Fabio Quartararo per trobar el ‘feeling’. Amb un toc entre Johann Zarco i Miller com a protagonistes en les últimes voltes, finalment un ball de posicions va deixar a Bezzecchi al deixant del xicotet dels Márquez, malgrat pressionar fins a l’última corba. Viñales finalment es va adjudicar l’últim calaix del podi amb Zarco en el Top 4.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor
Salir de la versión móvil