Més esport
»
»
»
»
»
Christian Horner parla sobre si el Red Bull està més adaptat per a Verstappen

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Coche del equipo Red Bull de Fórmula 1. Foto: F1

Christian Horner parla sobre si el Red Bull està més adaptat per a Verstappen

Coche del equipo Red Bull de Fórmula 1. Foto: F1

Christian Horner ha descartat els suggeriments que Red Bull haja afavorit a Max Verstappen sobre Sergio Pérez en construir el RB19 entorn de les habilitats del pilot holandés, dient que l’adaptabilitat del dues vegades campió del món és el que el distingeix.

Després de la classificació en el Gran Premi d’Holanda el mes passat, on Verstappen, en la pole, va véncer a Pérez, seté, per 1.313s, el director de l’equip Mercedes, Wolff, va fer comentaris dient que no podia «comprendre» la bretxa entre els dos, qualificant-la de «estranya».

Wolff també va dir: “Hem vist que Max ha destruït a tots els companys d’equip que estaven amb ell. Ja siga la seua capacitat per a crear un acte al seu voltant que és molt difícil de controlar però ràpid si es pot, i això crea aqueixes bretxes”.

Però parlant abans del GP d’Itàlia del cap de setmana passat, on Verstappen va aconseguir un rècord de 10 victòries consecutives,Horner va respondre als comentaris de Wolff dient: «Si Toto pensa que estem desenvolupant un automòbil entorn d’un solo conductor… Un desenvolupa un cotxe, perquè siga el més ràpid possible i, a vegades, les actuacions ràpides són actuacions difícils. Això és el que històricament ha sigut el cas. I crec que els conductors s’adapten».

“Però certament no hi ha cap direcció per a dir ‘oh, adaptem alguna cosa per a adaptar-se a un conductor específic. Simplement estem intentant dissenyar i construir el cotxe més ràpid que puguem… Les nostres eines, la nostra simulació i el nostre túnel de vent ens proporcionen aqueixa direcció”.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil