Més esport
»
»
»
»
»
Moto GP publica el calendari provisional de la pròxima temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Marc Márquez conduciendo su moto. Foto: Moto GP.

Moto GP publica el calendari provisional de la pròxima temporada

Marc Márquez conduciendo su moto. Foto: Moto GP.

El calendari 2024 de MotoGP™ ja ha vist la llum, amb el Campionat del Món llest per a una xifra rècord de 22 Grans Premis. En el que serà un altre gran any d’acció en pista, tot començarà sota les llums del Circuit Internacional de Lusail, a Qatar, el 10 de març, mentre que la ‘season finale’ de València baixarà el teló de la temporada en el Circuit Ricardo Tormo el 17 de novembre.

MotoGP™ celebra el 75é aniversari dels Grans Premis de motociclisme en 2024. Aquest esport també marca una nova fita en iniciar-se la transició al combustible 100% sostenible. A partir de 2024, el combustible haurà de ser com a mínim d’un 40% d’origen no fòssil abans que aconseguisca el 100% en 2027.

El calendari 2024 també manté el seu caràcter per regions, amb carreres agrupades geogràficament i al llarg de rutes que permeten una major eficiència a mesura que el transport de mercaderies i personal travessa el món. Amb 11 carreres abans de l’aturada estival i 11 després, suposa un equilibri perfecte.

On comencem? L’acció començarà sota els focus amb el Gran Premi de Qatar, que obri la temporada, i l’espectacular Lusail International Circuit, seguit per l’igualment espectacular Autódromo Internacional do Algarve, a Portugal. A continuació, MotoGP™ posarà rumb a les Amèriques amb el primer doblet, que se celebrarà a l’abril a Termas de Río Hondo i en el Circuit de les Amèriques.

MotoGP™ obrirà una nova via amb el Sokol International Racetrack a mitjan juny. El circuit es convertirà en la 75a seu d’una carrera de la categoria regna i el Kazakhstan en el 31é país que acull un Gran Premi de motociclisme. Un altre doblet baixarà el teló de la primera meitat de la temporada en gran: el TT Circuit Assen precedeix a Sachsenring abans de l’aturada d’estiu.

L’acció tornarà en Silverstone i en el Red Bull Ring abans que MotorLand Aragó torne al calendari, just abans de Misano. A partir d’ací, el pàdoc ho donarà tot per a dos triplets replets d’acció.

Després del celebrat debut del Gran Premi de l’Índia en 2023, el Buddh International Circuit serà la nostra primera parada a Àsia també en 2024. A continuació, ens dirigirem al Pertamina Mandalika International Circuit d’Indonèsia abans que el Mobility Resort Motegi pose fi al Japó al primer triplet.

Després d’un cap de setmana de descans, l’última etapa comença a Austràlia. MotoGP™ es posarà a prova en Phillip Island abans de tornar al nord, a Buriram (Tailàndia) i al Sepang International Circuit (Malàisia). Finalment, el clàssic Circuit Ricardo Tormo baixarà el teló d’una temporada que farà història.

Foto: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor
Salir de la versión móvil