Més esport
»
»
»
»
»
Moto GP confirma el calendari dels tests de temporada del pròxim any

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

La salida de Moto 2. Foto: Moto GP.

Moto GP confirma el calendari dels tests de temporada del pròxim any

La salida de Moto 2. Foto: Moto GP.

Ja es coneixen les dates dels tres dies d’entrenaments oficials de la pròxima temporada per als pilots i equips de la categoria regna. Ja s’han confirmat les dates dels Test Oficials de temporada de *MotoGP™ per a 2024. Com es va anunciar anteriorment, la categoria regna tindrà tres jornades de proves durant la pròxima temporada amb un total de nou dies de Test al llarg de l’any.

S’ha acordat aquest augment d’un dia respecte a 2023 amb les fàbriques, els equips, els pilots i el proveïdor oficial de pneumàtics de la categoria regna, Michelin, amb la finalitat de provar la nova especificació de pneumàtics davanters abans de la seua introducció prevista per a 2025. Els tests de la temporada 2024 tindran lloc immediatament després del Gran Premi en el mateix escenari.

Dilluns 29 d’abril: Circuit de Jerez-Ángel Nieto
Dilluns 3 de juny: Autodromo Internazionale del Mugello
Dilluns 9 de setembre: Misano World Circuit Marco Simoncelli

Els tres dies d’acció que es duran a terme en el transcurs de la temporada, se sumen a les dates de Test de pretemporada ja confirmades. Així queda el calendari de Test Oficials de la categoria regna per a 2024:

Com sempre, també se celebrarà un últim dia de proves després del final de temporada en el mateix circuit, que en 2024 tornarà a ser el Circuit Ricardo Tormo de València.

Nou dies de proves oficials se sumen als nostres 22 Grans Premis històrics en 18 països la pròxima temporada. Eixa és la primera raó per la qual serà una temporada històrica, però ni molt menys l’única! Ja que tot començarà enguany, amb el Test d’un dia el 28 de novembre a València.

MotoGP™ també celebrarà el seu 75é aniversari en 2024. El Campionat de Motociclisme va ser el primer Campionat del Món de Motorsport, el qual va començar en 1949. Per tant, el final de la temporada a València marcarà la conclusió de 75 anys complets de carreres. Sens dubte, alguna cosa que celebrarem amb entusiasme!

Al mateix temps que entrem en el futur, ja que MotoGP™ està a punt d’aconseguir una altra fita: la transició al combustible sostenible. Això comença la pròxima temporada, primer amb un combustible que ha de ser com a mínim un 40% d’origen no fòssil. Per a 2027, haurà de ser 100% d’origen no fòssil en totes les categories.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor
Salir de la versión móvil