VÍDEO ATLETISME | Per primera volta en la història es bat un rècord del món a València// Fotos

La data del 22 d’Octubre de 2017 quedarà per sempre en lletres daurades per a l’esport valencià. Per primera volta en la història s’ha aconseguit un rècord del món en atletisme. Reportatge fotogràfic: Paula Marí.

La mitja marató de València Trinidad Alfonso 2017 és ja una part de l’història de l’esport valencià perquè pocs minuts després de les 10 del matí la menuda atleta de Kenya Joyciline Jepkosgei creuava la linia d’arribada aconseguint el rècord mundial de la prova. El president de la Societat esportiva Correcaminos, Paco Borao, botava d’alegria. 1 hora, 4 minuts i 51 segons, per només 1 segon, la plusmarca anterior estava batuda.

Però hi hauría més. L’atleta d’Etiopia nacionalitzada espanyola Trihas Gebre batia el rècord d’Espanya de la mitja marató deixant-ho en 1 hora 9 minuts i 57 segons. A més, l’atleta valenciana Marta Esteban, qui ja va disputar el passat mundial de Londres ha aconseguit la marca minima per a poder disputar també el titol del món de la mitja marató.

La categoria masculina ha quedat una miqueta enfosquida després de la impressionat mitja marató femenina però cal destacar la victòria d’Abraham Cheroben, baixant de l’hora, 59:11, un gran temps, però sense rècord.

Media Maratón Valencia (Paula Marí)

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]