Inicio / Noticies Societat / Transport / Mobilitat Sostenible adapta dos solars per a l’estacionament 

Mobilitat Sostenible adapta dos solars per a l’estacionament 

El dilluns 4 de febrer la Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València iniciarà les labors de condicionament de dues parcel·les de propietat municipal per al seu ús com a estacionament en superfície.

Es regulessin els dos solars, un d’ells és el situat en l’encreuament entre el carrer Sant Clement i el carrer La Safor, en el districte de Campanar; i l’altre es troba entre l’avinguda Alcalde Gisbert Rico i el carrer Nino Bravo, en el districte de Quatre Carreres.

Aquesta actuació està coordinada entre la Regidoria de Mobilitat i d’Urbanisme

A partir del pròxim diumenge a la nit, està previst que s’iniciïn els treballs per a adequar les condicions del sòl del solar, els accessos i la senyalització corresponent.

Aquest divendres s’ha senyalitzat la prohibició de l’estacionament per a mantenir buidada la zona i s’ha començat a traslladar material amb el qual iniciar els treballs.

Aquest ús provisional com a estacionament en superfície d’aquests solars compta amb l‘informe favorable del Servei de Planejament sobre la seva compatibilitat amb les previsions del Pla General d’Ordenació Urbana de València.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *