Inicio / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / MOTOCICLISME | Accidentat GP de Catalunya per als pilots de la Comunitat Valenciana

MOTOCICLISME | Accidentat GP de Catalunya per als pilots de la Comunitat Valenciana

Molt males notícies per al motociclisme de la Comunitat Valenciana en el Gran Premi de Catalunya, prova puntuable per al Mundial, i en el qual tots els nostres representants, excepte un, es van anar al sòl i no van poder acabar la carrera. Foto: Iker Lecuona.

Tan sols Iker Lecuona va acabar amb moto 2

La categoria de Moto 2, que cal remarcar que ja tan sols són dos els representants de la Comunitat Valenciana després de l’acomiadament ja publicat d’Héctor Barberà, va donar l’única alegria als nostres representants, i és que encara que no fora en una gran posició, Iker Lecuona segueix traient punts.

Durant tot el cap de setmana es va poder veure el nerviosisme de la majoria de pilots, que es va completar amb caigudes durant la carrera. Una d’elles la del valencià Jorge Navarro, que es va anar al sòl en una de les corbes tancades del traçat de Montmeló. La cara va ser Iker Lecuona (a la foto), el jove pilot nascut a València va acabar en la desena posició, i puntua per cinquè gran premi de la temporada, i li va voler dedicar el top-10 al malmès pilot català de 14 anys Andreas Pérez.

Una mala acció d’Albert Arenas deixa a Arón Canet sense barallar la victòria i sense punts

La primera carrera del dia va ser la de Moto 3, que va resultar ser la més accidentada, i és que dels 29 pilots que van iniciar, 12 es van anar al sòl, per la qual cosa només poc més de la meitat van acabar. Entre els abandons figuraven Arón Canet i Jaume Masià.

Molt dura va ser la caiguda de Arón Canet, el de Corberà es trobava en el grup davanter, lluitant per la victòria després de la caiguda del líder Jorge Martín, però una arriscada acció d’Albert Arenas va causar un accident múltiple que es va portar per davant al valencià que a més va preocupar al món del motor en haver de ser retirat en llitera. Finalment el pilot es va deixar veure en el box i va indicar que no tenia res greu. També va ser dura la caiguda de Jaume Masià, el d’Algemesí havia aprofitat tots els moments de tensió per a unir-se al grup capdavanter, però en les últimes voltes no va poder reaccionar amb la moto i es va emportar per davant a l’italià Andrea Migno que intentava tornar a centrar el traçat, havent d’abandonar els 2.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

MOTOCICLISME | Cara i creu dels valencians en el Campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana, el Circuit Ricardo Tormo de Xest obri les seues portes al …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *