MOTOCICLISME ADAPTAT | Un valencià gana a Xest la primera carrera de pilots amb discapacitat

Aquest cap de setmana s’ha disputat la primera carrera de velocitat de la història d’Espanya per a pilots amb discapacitat física. Aquesta carrera ha coincidit amb el Campionat d’Espanya de Superbikes celebrat aquest mateix cap de setmana en el Circuit Ricardo Tormo. Foto: RFME.

15 pilots han pogut viure de primera mà el que és rodar en un circuit mundialista. El talaverà Juanjo Núñez es va convertir en el primer poleman de la HandyESBK. El valencià Luis José Martínez va acabar segon i Alex De la Creu tercer.

Carrera

L’eixida de la carrera ha sigut llançada. Luis José Martínez s’ha posat líder des del principi i ha tirat amb tot per a ser el millor. Antonio Montoya s’ha col·locat segon però ha sigut avançat per Alex De la Creu per a intentar arribar fins a Martínez.

El valencià ha liderat des del principi de la carrera

Desafortunadament la carrera no ha completat totes les voltes establides inicialment a causa de la bandera roja en la penúltima volta. Luis José Martínez ha acabat primer, De la Creu segon i Montoya tercer.

D’aquesta forma el valencià s’ha convertit en el primer campió de la Handy ESBK.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]