Canet Sachsenring
Arón Canet en los entrenamientos libres de Sachsenring

MOTOCICLISME | Arón Canet, a reforçar el lideratge en un GP d’Alemanya històric per a MotoE

Arón Canet en los entrenamientos libres de Sachsenring

Aquest cap de setmana es disputa la novena prova del Mundial de motociclisme, la sisena en territori europeu. El Campionat del Món arriba al Circuit de Sachsenring i amb ell, diversos pilots valencians dels quals estarem molt pendents. Els nostres representants ja van aconseguir grans resultats en la passada cita. Foto: Motogp.

Moto3

En la categoria xicoteta, Arón Canet arranca el cap de setmana com a líder amb set punts d’avantatge sobre el segon classificat Lorenzo Dalla Porta. El valencià tractarà d’aconseguir els màxims punts possibles de cara al campionat per a augmentar la distància que va perdre en l’anterior cita en Assen.

Per part seua, Jaume Masiá, es manté en la sisena posició a 42 punts de Canet. El algemesinense, que l’any passat va ser rookie, es va distanciar encara més del líder després de la caiguda a Montmeló i el problema mecànic de Assen.

Arón Canet és líder de Moto3, Jaume Masiá sisé a 42 punts.

Sergio García afronta aquesta carrera amb ganes de continuar sumant punts tal com va fer en la passada cita del circuit holandés. Per part seua, Vicente Pérez no tornarà a pista després de trencar el contracte amb el Fundació Andreas Pérez 77.

En últim lloc, i no per això menys important, l’Àngel Nieto Team es veurà representat per Albert Arenas i Raúl Fernández.

Sergio García intentarà sumar punts com en Assen.

Moto2

Jorge Navarro ostenta la quarta posició de la classificació pel que intentarà sumar els màxims punts possibles per a acostar-se al suís Thomas Luthi que ocupa la primera posició amb 117 punts. El valencià intentarà repetir el podi reeixit a Montmeló.

Per part seua, Iker Lecuona es troba en la quinzena posició en la taula amb 27 punts. Intentarà esprémer al màxim el seu KTM per a continuar sumant punts de cara al campionat. Per part seua, l’Àngel Nieto Team es veurà representat per Xavi Cardelús i Jake Dixon.

Jorge Navarro es troba en la quarta posició en la general de Moto2.

MotoE

Aquest cap de setmana arranca la primera cita del mundial de Moto E. Aquesta categoria es veurà representada pels valencians Héctor Garzó i Nico Terol.

Els valencians són favorits per a la victòria.

Un campionat que ja va iniciar amb els test previs a la carrera inaugural en Sachsenring. Aquest cap de setmana tindrà lloc la primera prova puntuable del campionat en la qual Garzó part com a favorit.

Horaris

El diumenge 7 de juliol es disputaran les carreres de les quatre categories. El diumenge començarà amb la carrera de Moto E, aquesta serà a les 10.00 hora espanyola i tindrà una durada de 8 voltes. La carrera de la categoria inferior, Moto3, es correrà a les 11.00 hora espanyola i tindrà una durada de 27 voltes. La carrera de Moto2 començarà a les 12.20 hora espanyola i tindrà 28 voltes. La carrera de la categoria regna, MotoGP, serà a les 14.00 hora espanyola i tindrà una durada de 30 voltes.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]