Inicio / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / MOTOCICLISME | Arón Canet segon classificat al GP de Qatar

MOTOCICLISME | Arón Canet segon classificat al GP de Qatar

Primer pòdium valencià al Mundial de Motociclisme, i es que el pilot de Corbera, Arón Canet, va aconseguir una meritoria segona plaça al Gran Premi de Qatar, el primer de la temporada i puntuable per al Mundial. Foto: RFME.

A pesar de no tenir el seu millor dia el dissabte a la classificació, eixint en sèptim lloc, ben prompte ho va solucionar a la cursa, col·locant-se entre els millors després de la sortida. Poc a poc es van anar formant grups, on el valencià es va situar al primer, junt al també espanyol Jorge Martín.

Precisament Martín i Canet ens van deixar una de les millors batalles del cap de setmana, amb avançaments constants, i on cap dels dos va llançar la tovallola, ambdós volien guanyar i ho mostraven a cada volta.

Finalment, a la recta de meta, Jorge Martín va ser el primer en veure la bandera a quadres, mentre que Arón Canet va entrar apegat, amb tant sols 25 centèsimes de diferència. Una gran primera batalla que fa presagiar que el de Corbera pot lluitar pel Campionat del Món, a pesar que encara es prompte hi haurà que seguir-lo.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

MOTOCICLISME | David Salvador brilla a Jerez i manté opcions de guanyar la European Talent Cup

La lluita pel campionat de la European Talent Cup està més viva que mai. La segona posició collida …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *