MOTOCICLISME | Canet i Navarro salven la mala sort dels valencians a Montmeló

Aquest cap de setmana es disputava la sisena prova del mundial de motociclisme en el circuit de Montmeló. Com anunciem en la prèvia d’aquest GP, comptàvem amb quatre representants en la categoria de Moto3 i dues en Moto2. A més de dos pilots en cada categoria que representarien a el Àngel Nieto Team, equip valencià.

Moto3

Carrera molt estranya en el Circuit de Montmeló, va ser bastant accidentada i de la qual els nostres pilots no van eixir molt ben parats.

Durant els primers compassos de carrera un pilot del KTM All es portava per davant a 4 pilots més, entre ells als dos representants de l’Àngel Nieto Team (Albert Arenas i Raúl Fernández) i al valencià Sergio García. Per part seua, Vicente Pérez tenia un problema i s’anava al sòl en aqueixa mateixa volta.

Mala sort per als valencians a Montmeló

Arón Canet, per part seua, va ser el pilot més afortunat. El de Corbera que va estar en el grup davanter tota la carrera va atacar durant els últims compassos per a aconseguir una segona posició que sap a victòria després de les caigudes dels seus màxims perseguidors en el campionat.

Moto2

Iker Lecuona tenia un problema mecànic en els primers compassos de carrera. Per part seua, Jorge Navarro es va mantindre durant quasi tota la carrera en una tercera posició de podi.

Jorge Navarro vuelve al podio

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]