Inicio / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / MOTOCICLISME | Comença el Campionat de motocross de la Comunitat Valenciana

MOTOCICLISME | Comença el Campionat de motocross de la Comunitat Valenciana

El circuit El Cossil de Crevillent sera l’escenari, un any mes, de la primera proba del Campionat de motocross de la Comunitat Valenciana i MotoDes Motocross.

Sera l’edició VXIII del motocross internacional de Crevillent i tindra la presència de pilots valencians però també d’altres que arriben de diferents ciutats espanyoles i europees. Noms com els de Mario Lucas, Luis López, David Mateu o Nil Arcarons, a més d’alguns estrangers com ara Artem Valiukhov i Andrey Bessonov ha confirmat la seua presència.

Amb l’organització del motoclub motorsport Carreres, a les 8 del mati de diumenge començaran les verificacions administratives i tècnques i a les 9 i mitja els entrenaments amb el seguent ordre: MX2, MX2 Sub18 y MX125, després MX1 y MX3 i, per ultim, MX85.

A continuació es disputaran les dues mànegues en cadascuna de les categories. D’esta forma es posa en marxa el campionat autonòmic de motocross 2018.

Sobre Golsmedia Sports

Golsmedia Sports

Mira también....

PILOTA | La Selección Valenciana debuta en el Europeo con dos medallas de plata en Juego Internacional

Este jueves 2 de agosto ha arrancado el X Campeonato de Europa Absoluto de Pelota …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *