Inicio / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / MOTOCICLISME | Héctor Barberá despedit de l’equip Pons Racing després del seu positiu

MOTOCICLISME | Héctor Barberá despedit de l’equip Pons Racing després del seu positiu

L’equip Pons Racing, participant en el Mundial de Motociclisme, ha decidit rescindir el contracte del pilot de Dos Aguas, Héctor Barberà, denunciat i detingut després de donar positiu en un control d’alcoholèmia en la ciutat de València. Foto: Pons Racing.

Molt cara li ha eixit la nit de festa al pilot de Moto 2, Héctor Barberá, que va ser detingut, segons ha comentat la Policia Local de València: “Conduint de forma descurada, a gran velocitat, derrapant i frenant de forma injustificada”. Després del posterior control, el pilot va donar 0.69, molt per sobre del 0.25 permès, per la qual cosa va ser detingut i acusat de delictes contra la seguretat vial, a més de retirar-li el carnet durant 1 any, ja que era reincident.

Els primers rumors sorgits aquesta mateixa nit indicaven que l’equip Pons Racing anava a optar per rescindir el contracte, cosa que ha confirmat ja el propi equip, que mitjançant un comunicat oficial resava el següent text:

Arran dels últims esdeveniments succeïts a València amb el pilot Héctor Barberá la nit del 07/06/18, avui 08/06/18 PONS Racing i Héctor Barberá rescindeixen el contracte de mútuo acord que els unia per a la present temporada 2018 .

PONS Racing vol agrair els serveis prestats d’Héctor Barberá i li desitja el millor en el futur.

Així doncs el pilot de 31 anys, embolicat una altra vegada en polèmiques després de ser detingut tant en 2012 en el qual va donar positiu, i en 2014 per circular sense permís de conduir, haurà de cercar nou equip si vol seguir competint en el Mundial de Motociclisme. Caldrà esperar les reaccions davant aquesta notícia del de Dos Aguas, doncs encara no s’ha pronunciat.

Sobre Alexis Robledillo

Alexis Robledillo

Mira también....

MOTOCICLISME | Grandes carreres en la 8ª prova del Campionat MotoDes Minivelocidad i Minivelocidad de la Comunitat Valenciana

Dissabte passat 1 de setembre es va celebrar en el Complex del Motor d’Albaida la vuitena prova …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *