Inicio / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / MOTOCICLISME | Es prepara un gran homenatge de Cullera a Ángel Nieto

MOTOCICLISME | Es prepara un gran homenatge de Cullera a Ángel Nieto

El Motoclub Cullera prepara un gran homenatge al gran pilot espanyol, qui va faltar en 2017, Ángel Nieto. Sera el 21 de gener, al bari de San Antonio, amb tres carreres i una exhibició de pilots convidats.

 

El Premi Internacional de Cullera 2018 – Memorial Ángel Nieto tindrà lloc al turistic barri de San Antonio, a voramar, concretament, entre els carrer José Burguera i Músico Biner, al costat de l’edifici Florazar I. Este homenatge es celebrara a un circuit dissenyat per a l’ocassió i comptara amb 12+1 revoltes i una extensió de 1200+100 metres, i en cada corva es col·locara una gran fotografia amb l’any i l’imatge dels seus 12+1 titols mundials aconseguits pel pilot naixcut a Zamora.

Hi haura tres carreres, corresponents als 80 centimetres cubics sèries, als 250 clàssiques i supermotard. També es podrà vore una exhibició amb diferents pilots convidats, tant actuals com llegendes del motociclismes. ¨Ángel Nieto va dur el nom del motociclisme espanyol al mes alt i també tingué una relació molt especial amb Cullera” diu el president del Motoclub Cullera, Salvador Gascón, “així que anem a donar-li a Ángel l’homenatge que es mereix”.

 

Sobre Luis Urrutia

Luis Urrutia

Mira también....

PILOTA | La Selección Valenciana debuta en el Europeo con dos medallas de plata en Juego Internacional

Este jueves 2 de agosto ha arrancado el X Campeonato de Europa Absoluto de Pelota …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *