MOTOCICLISME | Tres valencians del mundial en el pódium d’Austin

Este cap de setmana, com anunciem en la prèvia, es disputava la tercera prova del mundial de motociclisme en el circuit d’Austin, Texas.

Moto3

Arón Canet aconseguix la victòria en Moto3, seguit de Jaume Masiá que va fer una remuntada magnífica. Actualment els dos valencians es troben liderant la classificació general empatats a 45 punts. En el podi els va acompanyar l’italià Andrea Migno.

Vicente Pérez va finalitzar la carrera en dessetena posició mentres que Sergio García va acabar la seua primera carrera en el mundial en denové lloc.

Els pilots de l’Ángel Nieto Team, Raúl Fernández i Aleix Viu, estaven fent un gran cap de setmana, en especial el primer que partia la carrera en segona posició i va finalitzar sèptim. Viu no va poder acabar la carrera.

Podio Austin

Moto2

Jorge Navarro aconseguia el seu primer podi en la categoria després de tres anys en la categoria intermèdia. En el podi li van acompanyar Thomas Luthi i Marcel Schrotter.

Per la seua banda, Iker Lecuona va patir una caiguda quan rodava en desena posició a falta de cinc voltes per a la conclusió.

Els pilots de l’Ángel Nieto Team, Jake Dixon i Xavi Cardelus no van poder acabar la carrera. El primer d’ells no va eixir a córrer pel fet que els metges no li van donar l’OK per a córrer per la forta caiguda d’este cap de setmana.

Navarro Austin

La pròxima cita serà en el Circuit de Xerés – Ángel Nieto el cap de setmana del 5 de maig.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]