MOTOCRÒS | Coneix als 11 campions de l’Autonòmic de la Comunitat Valenciana

El cap de setmana passat el Complex del Motor d’Albaida va albergar l’última cita del Campionat de Motocròs de la Comunitat Valenciana i MotoDes Motocròs. Una prova que va ser organitzada pel Moto Club Ciutat d’Albaida. Fotografia portada: Domingo Merino.

Categoria MX50

En els entrenaments cronometrats de la categoria MX50 Rubén Contreras va ser el més ràpid seguit de Benigne García i de Pau Caudet. En les dues mànigues es va repetir el mateix resultat que les cronos, portant-se la victòria Rubén amb un Benigne que va ser segon i un Caudet que va ser tercer.

Categoria MX65

Javier Salines va marcar el millor temps en MX65 deixant a Bruno Port segon i a Enzo Badenas tercer. En les dues mànigues els protagonistes van ser els mateixos pilots però van acabar en diferents posicions. En la primera màniga Javier Salines es va fer amb la victòria, Badenas i Port van ser segon i tercer respectivament.

Quant a la segona màniga, Badenas es va pujar al primer calaix del podi seguit de Daniel Navarro i de Bruno Port. Als calaixos d’honor van accedir Enzo Badenas, Bruno Port i Daniel Navarro.

Categoria MX85

Samuel Panzano, Ferrán Ferre i Samuel Navarro van ocupar les tres primeres posicions en els cronometrats de MX85. En la primera màniga, Ferrán Ferre va ser el primer a creuar la línia de meta. Samuel Panzano i Samuel Navarro li van secundar per aquest ordre.

En la segona màniga Ferrán va tornar a ser el més ràpid signant així el doblet. Oscar Román i Edgar Esteban van acabar en segona i tercera posició respectivament. En el podi van estar Ferre, Román i Jorge Fuentes.

Categories MX2, MX125 i MXSub18

Els cronometrats de MX2, MX125 i MXSub18 van deixar a Yago Martínez com el més ràpid. David Braceras es va classificar segon i Alex Gamboatercer. En aquestes categories també es va repetir el resultat en les dues carreres celebrades. David Braceras va vèncer ambdues, Martínez va ser segon i Ferrandis tercer.

Per categories, en MX2 van pujar al podi David Braceras, Yago Martínez i Aitor Ferrandis; en MX2 Màster-18 Alejandro Campoy, Joan Belvis i Dario Montanos; en MX125 David Braceras, Aitor Ferrandis i Marcos Panzano i en Sub18 Yago Martínez, Mario Martínez i Carlos Javier Tomel.

Categories MX1 i MX3

Luis López, David Mateu i Néstor Martínez van parar el crono amb el millor temps en MX1 i MX3. Tant Luis com David van repetir resultat en les dues mànigues sent primer i segon, respectivament. En la tercera posició va haver-hi dos protagonistes diferents: Aarón Martínez en la primera i Salmon Thibaut en la segona.

En els calaixos d’honor de MX1 van estar Luis López, David Mateu i Salmon Thibaut i en els de MX3 Iván Ruiz, Jonathan Plasencia i Miguel Núñez.

Títols Campionat Autonòmic

Amb els resultats de l’última cita a Albaida i mancant aprovació per l’Assemblea General, passem a detallar els campions Campionat de Motocròs de la Comunitat Valenciana i MotoDesMotocròs.

Luis López és el campió de MX1; Iván Ruiz de MX3; Aitor Ferrandis de MX2 i MX125, Joan Belvis de MX2 Màster 18;  Mario Martínez de MX2 Sub18; Tyler Samuel Greus de MX85; Enzo Badenas de MX65; Rubén Contreras de MX50; Miriam Dur de MXC80; Ángel Ruiz de MXC80 Màster i José Antonio Mielgo de MXC Superiors.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]