Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / MOTOCROSS | Albaida es vist de gala per a acollir el Campionat d’Espanya
Circuito de Albaida

MOTOCROSS | Albaida es vist de gala per a acollir el Campionat d’Espanya

El pròxim cap de setmana tindrà lloc en el Complex del Motor d’Albaida el Campionat D’Espanya de Motocross en les categories d’Elite-Mx1, Elite-MX2, MXB5 i MXF. Foto: Motoalbaida.

Es tracta de la primera prova del Nacional en un dels circuits habituals. El calendari de competició seguirà en circuits clàssics com el de Talavera, Malpartida de Càceres, Bellpuig o Calataiud. Com a gran novetat d’enguany entra un nou circuit, el d’Alcanyís, conegut per les carreres del Campionat Mundial de Motociclisme.

En total seran dotze proves les d’un campionat que finalitzarà en el mes d’octubre en Montearagón, Toledo.

Primera prova del Mundial a Albaida

La jornada començarà el dissabte a les 8:00 hores amb una reunió del jurat i l’organització per a realitzar la inspecció del circuit. Després es procedirà a realitzar les verificacions tècniques i administratives i el briefing obligatori. A les 10:00 hores començaran els entrenaments cronometrats. Les mànegues classificatòries a les 13:00 hores i les carreres a partir de les 15:00 hores.

El diumenge, les carreres tindran començament a les 10:25 hores i, a l’acabar, es realitzarà la pertinent entrega de premis als tres primers classificats en les categories d’Elit- MX2, Elite-MX1, MX85 i MXF.

Qui vullga assistir a la interessant cita a Albaida pot comprar les entrades des d’este enllaç.

Cartel Motocross Campeonato de España

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *