Inicio / Motor // + Noticies / Motociclisme // + Noticies / MOTOR | El Pons Racing dóna a conèixer al substitut d’Héctor Barberá

MOTOR | El Pons Racing dóna a conèixer al substitut d’Héctor Barberá

Transcorreguts els primers dies des que divendres passat es confirmara que el Pons Racing, equip participant en el Mundial de Motociclisme, rescindia el contracte d’Héctor Barberá després del seu positiu en un control d’alcoholèmia, l’equip ja té substitut per al valencià.

Es tracta del mallorquí Augusto Fernández, de 21 anys. El pilot espanyol serà el company de Baldassarri en el pròxim Gran Premi de Catalunya que es disputarà en el circuit de Montmeló, tal com ha anunciat el club mitjançant un breu comunicat.

Comunicat del Pons Racing

“Augusto Fernández, qui va aconseguir la victòria en la carrera de Moto2 en el Campionat d’Europa celebrat a Montmeló, serà qui complete el Pons HP 40 aquest pròxim Gran Premi. A partir del dijous, el mallorquí es vestirà amb els colors del Pons HP 40 i debutarà el divendres amb la primera sessió d’entrenaments lliures damunt de la seua nova muntura”

L’equip va decidir acomiadar al de Dos Aguas després de la seua detenció per conduir sota els efectes de l’alcohol que es va produir en la matinada dijous de la setmana passada. La Policia Local de València va explicar que va veure al pilot, de 31 anys, “conduint de forma descuidada, a gran velocitat, derrapant i frenant de forma injustificada” i per tant va procedir a detenir el vehicle i realitzar el pertinent control d’alcoholèmia, que va acabar en un positiu de 0.69, molt per damunt del 0.25 permès.

Héctor Barberá va ser detingut, acusat de delictes contra la seguretat vial i posteriorment castigat amb la retirada del carnet durant 1 any per reincident -va donar positiu en 2012 i va ser caçat sense carnet en 2014-, així com amb treballs socials durant 22 dies. El pilot es va mostrar penedit a l’eixida del jutjat.

Foto: Pons Racing

Sobre Mario Monsalve

Mario Monsalve

Mira también....

MOTOCICLISME | Grandes carreres en la 8ª prova del Campionat MotoDes Minivelocidad i Minivelocidad de la Comunitat Valenciana

Dissabte passat 1 de setembre es va celebrar en el Complex del Motor d’Albaida la vuitena prova …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *