Motor
»
»
»
»
»
Pol Espargaró: «Podem ser candidats al títol»

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Pol Espargaró con su nueva HRC.

Pol Espargaró: «Podem ser candidats al títol»

Pol Espargaró con su nueva HRC.

Pol Espargaró va marxar de Qatar amb un mix de sensacions una mica contradictòries. El català, que va eixir 15é en la graella en el Gran Premi *TISSOT de Doha, va aconseguir sumar 3 punts més al seu caseller durant la seua segona carrera com a pilot oficial de l’equip de fàbrica de la marca de la ala daurada.

Després de protagonitzar una gran eixida i aconseguir remuntar fins a situar-se dècim, el ’44’ es va veure embolicat en una sèrie d’errors que li van condemnar fins a la 13a posició. «En aquest circuit les coses ens han anat molt mal tot el cap de setmana: entrenaments pobres, del 12é cap endarrere. Però en carrera, si haguera eixit des de les dues primeres files, hauríem barallat en totes dues per la victòria. Era més ràpid que tots els de davant», va comentar Polal finalitzar el Gran Premi.

ESPARGARÓ ES MOSTRA OPTIMISTA DESPRÉS DE LA SEUA ESTRENA AMB EL FABRICANT JAPONÉS

La part positiva és que el pilot d’Honda va travessar línia de meta a tan sols 6 segons del guanyador, Fabio *Quartararo, en la mateixa línia que la setmana anterior, ja que durant el Gran Premi *Barwa de Qatar va ser 8é a 5,9 segons. Pràcticament la mateixa distància amb el vencedor d’aquell dia, *Maverick *Viñales.

«marxe amb bones sensacions, hem sigut dels millors a nivell de ritme, per a lluitar per la carrera o el podi. Però no vam fer bé les coses el dissabte i eixint 15é no es pot lluitar per res», va lamentar el de Granollers, deixant clar que haurà de perseguir una millor ‘*qualy’ en els pròxims esdeveniments del Mundial.

Pol Espargaró con Honda durante el Gran Premio de Qatar.

Pol va marxar de Doha amb 11 punts en la butxaca després de dues carreres i una desena posició en la general del campionat, la qual cosa li situa com la millor Profunda de la graella: «Ser la primera Honda no em preocupa, no intente ser el primer d’Honda, vull ser el primer de tots. La moto és ràpida, som ràpids i crec que podem fer una temporada brutal».

«Em vaig sabent que podem ser candidats al títol, però també ens hem deixat molts punts ací. Sabem el que hem fet bé i el que hem fet malament. A Portimão crec que ho podrem fer millor», va confessar esperançat.

La tercera cita de la temporada arrancarà el pròxim 16 d’abril a Portimão amb els primers entrenaments lliures del Gran Premi 888 de Portugal. En 2020, en aqueix mateix traçat amb KTM, l’espanyol va aconseguir una meritòria quarta plaça en carrera malgrat partir des de la novena *posción. Veurem què succeeix la setmana vinent.

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil