Motor
»
»
»
»
»
El polèmic codi de vestimenta per al Gran Premi de l’Aràbia Saudita de Formula 1

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Protocolo de vestimenta para el Gran Premio de Arabia Saudí de Formula 1.

El polèmic codi de vestimenta per al Gran Premi de l’Aràbia Saudita de Formula 1

Protocolo de vestimenta para el Gran Premio de Arabia Saudí de Formula 1.

La Formula 1, com a categoria mundial i com a espectacle global, ha tractat d’arribar a territoris on els és beneficiós econòmicament i, a més, puguen dur a terme una labor social. Molt hauran de treballar en un dels seus nous emplaçaments: l’Aràbia Saudita. El país asiàtic alberga entre el 3 i el 5 de desembre la seua primera prova en el calendari del gran circ.

Com és sabut, l’Aràbia Saudita no està a l’avantguarda quant a drets humans i igualtat entre dones i homes. Ha quedat palés, de nou, en el codi de vestimenta que els promotors han manat a periodistes i equips. No sols es divideix el protocol entre homes i dones, alguna cosa que no succeeix en pràcticament cap gran premi; sinó que a més existeix una gran diferència de criteri.

LES DONES NOMÉS PODRAN ENSENYAR LA CARA, EL COLL I LES MANS

Els homes no podran entrar a les instal·lacions del circuit urbà de Jeddah sense samarreta, en pantalons curts, en pantalons trencats o en samarretes de tirants. És a dir, hauran de lluir pantalons llargs estàndard i, com a mínim, samarreta de mànega curta. Quant a les dones, la censura encara va a més. No podran portar vestits per damunt del genoll, ni vestimentes amb escots, ni faldes, ni *bikinis ni la resta de peces prohibides també per a homes.

 

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil