Motor
»
»
»
»
»
Catadau tanca una magistral campanya del MX Autonòmic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Foto: Carlos Calderón | FMCV.

Catadau tanca una magistral campanya del MX Autonòmic

Foto: Carlos Calderón | FMCV.

L’autonòmic de Motocròs va disputar la novena i última cita a Catadau, València, aquest passat diumenge amb totes les categories convocades. Va ser, per tant, un final de festa espectacular on els pilots ho van donar tot cada vegada que van eixir a la cura traçada del Circuit MX Catadau.

En els cronos de MX50 Ginés Alacid va ser el més ràpid seguit de Matías Celades i de Fran Espinosa. Les dos mangues es van tancar amb el mateix resultat pel que Ginés va pujar al primer escaló del podi per dret propi.

Pau Caudet va aconseguir parar el crono en MX65 i MX85 amb el millor temps deixant a Hugo Climent i a Héctor Rajadell com a segon i tercer, respectivament. En aquesta categoria, com en l’anterior, es va repetir el resultat en les dos mangues sent Caudet el guanyador, Climent segon i Alex Burillo tercer.

Per categories, en MX65 van estar en els calaixos d’honor Pau Caudet, Alex Burillo i Héctor Rajadell i en MX85 Hugo Climent, Gabriel Gavarda i Max Vicente.

Jonathan Plasència, Fernando Mirón i Héctor López van ser els més ràpids en l’entrenament de MX3 i MX-A. Tafaner va aconseguir emportar-se la victòria en les dos mangues quedant Plasència segon i Manuel Pastor tercer.

En MX3 van estar en el podi Fernando Mirón, Jonathan Plasència i David Crespo i en MX-A Manuel Pastor, Héctor López i Sergi Peris.

Bruno Puerto va superar a la resta dels seus rivals de les categories MX1, MX2 i MX125 i es va emportar la pole. Jaume Ballester va acabar segon i Julián Simón tercer. La primera manga va anar a parar a les mans de Port que va deixar a Ballester i a Simón darrere repetint la classificació del crono. Però en la segona va ser Julián el que va véncer, Ballester va tornar a ser segon i Port tercer.

Els trofeus com els millors de MX1 els van recollir Omar Martos i Darío Montanos; els de MX2 Julián Simón, Shayne Rompelberg i Edgar Esteban i els de MX125 Jaume Ballester, Bruno Puerto i Raúl Iniesta.

Por Golsmedia

Categorías Motor
Salir de la versión móvil