Motor
»
»
»
»
»
El MX de Crevillent obri l’autonòmic en gran

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

mxcrevillent
Foto: Carlos Calderón | FMCV.

El MX de Crevillent obri l’autonòmic en gran

Foto: Carlos Calderón | FMCV.

L’autonòmic de Motocròs va donar el tret d’eixida aquest passat diumenge en el Circuit “El Cossil” de Crevillent, Alacant. Com és habitual, aquesta carrera és la que dona principi al certamen i un bon número d’inscrits van gaudir de la prova en un traçat cuidat al detall.

Va haver-hi pilots d’un altíssim nivell, que normalment competeixen en el Campionat d’Espanya, i que van fer gaudir als aficionats que no van voler perdre’s l’esdeveniment.

En els cronos de MX65 Iñaki Tolosa va ser el més ràpid seguit de José Antonio López i de Leo Gavarda. En les dos mangues es va repetir el resultat dels cronos sent Tolosa el pilot més destacat. López va pujar al segon escaló del podi i Gavarda al tercer.
Rubén Contreras va aconseguir parar el crono amb el millor temps en els entrenaments. Iker Díez va ser segon i Dex Van Den Brock tercer. Com en la categoria anterior, el resultat de les dos mangues va ser el mateix sent Contreras el guanyador. Van Den Brock va fer segon i Díez tercer. Així van accedir als calaixos d’honor.

Els cronometrats de MX3 i MXA van deixar a Iván Santos com el més ràpid. Fernando Mirón va classificar segon i José Jonathan Plasència tercer. Una vegada més, en aquesta categoria també va haver-hi el mateix resultat en les dues carreres. Tafaner es va fer amb la victòria en ambdues, Santos va veure la bandera a quadres segon i Plasència tercer.

En MX3 van pujar al podi Fernando Mirón, José Jonathan Plasència i Mariano Neuberger i en MXA Iván Santos, Jorge Pérez i José Javier Corbalán.

Ander Valentín, Unai Larrañaga i Enzo Badenas van copar les tres primeres posicions de la taula en els entrenaments cronometrats. Valentín, fent honor al seu gran palmarés en el Campionat d’Espanya, va ser el millor sempre així com Larrañaga que va travessar la meta segon en les dues mànegues. En la primera, Badenas va ser tercer i en la segona ho va aconseguir ser Mario Vélez.

D’aquesta manera, en MX1 van estar en els calaixos d’honor de Crevillent Ander Valentín, Unai Larrañaga i Borja Ramón Múgica; en MX2 Unai Larrañaga, Luis Díaz i Shayne Rompelberg i en MX125 Mario Vélez, Enzo Badenas i Jaume Ballester.

La pròxima prova del Campionat de Motocròs de la Comunitat Valenciana se celebrarà el 26 de març a Domeño, València, amb les mateixes categories que van competir a Crevillent.

Por Golsmedia

Categorías Motor
Salir de la versión móvil