Motociclismo
»
»
»
»
»
»
MOTOR | Arón Canet, el pitjor valencià al GP de Jerez

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

MOTOR | Arón Canet, el pitjor valencià al GP de Jerez

El GP de Jerez ha resultat portar un cap de setmana discret amb Moto2 i complicat amb Moto3 per als representants valencians. Amb Moto2, el millor dels valencians va ser Iker Lekuona, que va creuar la línia de meta en la novena posició, es va agenciar set punts, i se situa en la desena posició del rànquing general de pilots amb un total de 23 punts. Per la seua banda, Héctor Barberá va entrar en la posició catorzena, va sumar 2 punts i continua molt per sota en aquesta taula. El pilot de Dos Aguas és dinovè amb amb cinc punts.

Pitjor va ser la carrera per al tercer representant de la comunitat, Jorge Navarro, que va ser dissetè i no va sumar punts. No obstant açò, en la classificació està es manté en la tretzena posició amb 14 punts i empatat amb Remy Gardner.

Arón Canet serà sancionat: va ser al sòl i es va portar per davant a altres tres pilots

La pitjor de les notícies és per a Arón Canet, amb Moto3. El pilot va retardar massa una frenada amb la finalitat de recortar segons i poder avançar i es va portar per davant a altres tres pilots. Tots es van anar al sòl. Arón Canet, Jorge Martín (qui era líder del mundial), Bastianini i Arbolino. El jove va demanar disculpes en finalitzar la carrera, però no van ser suficients perquè l’organització li sancioanara amb eixir en l’última posició en la pròxima carrera, que serà en el GP de Le Mans per conducció irresponsable. Després de l’incident, el pilot de Corbera es situa tercer en la classificació a quinze punts del nou capdavanter, l’italià Marque Bezzecchi.

Per la seua banda, Jaume Masia va completar la seua millor carrera en aquest curs amb la seua cinquena posició. Després d’aquesta, va sumar 11 punts que li eleven fins a la divuitena posició amb 15 punts totals.

Foto: @aroncanet44

Categorías Motociclismo
Salir de la versión móvil